BrandVeilig bouwen

Referentie

MEER REFERENTIES >>

Ombouw kantoor naar woningen “Italielaan”


LOCATIE
Zoetermeer

JAAR
2015

OPDRACHT:
• Brandwerende afdichtingen
• Staalbescherming levering
  brandwerende platen
• Levering bijzondere
  brandwerende producten

Brandwerende bekledingen

BBT is een gespecialiseerd brandpreventie bedrijf op het gebied van Bouwkundige Brandpreventie.

Werkwijze:Na de opname of calculatie van een project wordt er een vrijblijvende offerte van gemaakt. Als deze offerte opdracht wordt, bevestigen wij dat met een opdrachtbevestiging en gaat het project naar de planning. Daar wordt gekeken of er voor de afgesproken tijd voldoende monteurs beschikbaar zijn en of er voldoende brandwerende materialen in voorraad zijn.

Ongeveer een week voor de startdatum komt de monteur langs die het werk gaat uitvoeren om zoveel als mogelijk is van het staal in te meten en afspraken te maken voor de uitvoering. Het materiaal wordt nu gezaagd in onze eigen zagerij en op de eerste werkdag meegenomen naar het project en gelijk verwerkt. Zo ligt er nooit teveel materiaal op het werk en kan er planmatig worden gewerkt.

Tijdens de werkzaamheden zal de projectadviseur de uitgevoerde werkzaamheden controleren en daar waar nodig bijsturen, zodat er een kwaliteits product wordt afgeleverd, want kwaliteit hangt niet alleen af van het aan te brengen materiaal of product, maar ook van de juiste montage met de juiste montage middelen en kennis.

Als het werk gereed is, zal de projectadviseur en of de monteur samen met de opdrachtgever het werk opleveren, zodat we zeker weten dat er niets is overgeslagen, want bouwkundige brandpreventie blijft mensenwerk en de brandwerendheid kan afhangen van het kleinste detail.

Als alles is opgeleverd en akkoord is bevonden, wordt er door BBT of door de opdrachtgever een opleverbon gemaakt welke na ondertekening naar de administratie van BBT gaat om verder verwerkt te worden. Zo hebben wij een brandveilig product afgeleverd waar u nog jaren een brandveilig gevoel bij zal hebben.

Materialen:
BBT verwerkt de geteste plaatmaterialen van de volgende leveranciers:
1. RET
2. Gyproc
3. Promat

Verkoop brandwerende bekleding >>

Glasroc F >>

Promatect >>

Promapyr >>

Overige bekleding >>